ProCredit Bank lanson ofertën për kredi për shtëpi “Guxo të ëndërrosh”

4/2/2019

Ofertë e re për klientë privatë që planifikojnë të blejnë shtëpi/banesë apo patundshmëri me normë efektive prej 3.70%.

APLIKO KËTU

Oferta vlen deri më 01 korrik, 2019.

Mundësi të tjera:

  • Fonde Flex ( overdraft) deri në dyfishin e pagës tuaj me normë efektive prej 9,00%
  • Kredi investive me normë efektive vjetore prej 5.55%
  • Platformë të avancuar të bankimit online - ProCredit Direkt

Për orientimin tuaj, ne kemi publikuar disa shembuj këtu. Shuma dhe periudha e kthimit të kredisë përshtatet me nevojat dhe potencialin financiar të klientit.