Giveway për bileta të SunnyHill Festival

7/29/2022

Kushtet për pjesëmarrje në Giveaway të bankës ProCredit:
 ”Dhurojmë 10 bileta të Sunny Hill Festival për ndjekësit tanë në Instagram”.


Kushtet dhe rregullat e lojës:

  • Personat që hynë në lojë duhet të kenë apo bëjnë Follow faqen tonë në Instagram dhe të jenë së paku 18 vjeç
  • Personat që hynë në lojë duhet ta bëjnë tag vetëm 1 person tjerë në koment - (personi tag duhet gjithashtu ta ketë apo bëj Follow faqen tonë në Instagram)
  • Do të zgjidhën 5 komentues; personi që komenton dhe ai/ajo që është tag në koment fitojnë nga një biletë
  • Biletat NUK janë të konvertueshme
  • Fituesit zgjidhen në mënyrë randome përmes sistemit “random picker” me datë 02.08.2022.
  • Pas shpalljes së fituesve, banka do të i kontaktoj fituesit përmes Instagramit për pranimin e biletave

Duke hyrë në lojë, ju konfirmoni që pranoni Kushtet dhe Rregullat e lojës!

Shënim: Instagram në asnjë mënyrë nuk është i përfshirë në organizimin e këtij giveaway dhe nuk është përgjegjës për të.