Njoftim

11/27/2018

ProCredit Bank Sh.a. njofton klientët se nga data 01 janar 2019, pikat e mëposhtme shërbyese do të mbyllen.

> Rr. UÇK p.n. – 10000 Prishtinë, shndërrohet në Zonë 24/7
> Sheshi Isa Boletini p.n. – 40000 Mitrovicë, shndërrohet në Zonë 24/7
> Rr. Brigada 123, p.n. – 23000 Therandë, shndërrohet në Zonë 24/7
> Rr. Hasan Prishtina Nr.6 – 42000 Vushtrri, shndërrohet në Zonë 24/7
> Rr. Adem Jashari n.n. – 61000 Viti
> Rr. Hasan Prishtina p.n. – 15000 Kastriot
> Rr. E Shqipërisë p.n. – 14000 Lipjan
> Rr. Zahir Pajaziti nr.34 – 11000 Besianë

Për këshillime bankare, lusim klientët të vizitojnë pikat tjera më të afërta të shërbimit, ndërsa të gjitha transaksionet e përditshme bankare klientët mund t’i kryejnë përmes kanaleve digjitale të bankimit si e-Banking apo Zonave 24/7 më të afërta. Gjithashtu, klientët mund të tërheqin para kesh edhe nga dyqanet pas pagesës me kartelë në POS, lista.

Për informata shtesë, klientët gjithashtu mund të na kontaktojnë edhe në Qendrën tonë të Kontaktit në numrat 049/555-555 dhe 038/555-555.
Banka ProCredit ju falënderon për mirëkuptim dhe mirëpret bashkëpunimin e mëtutjeshëm!

Me respekt,
Banka ProCredit