Njoftim për klientë

12/31/2021

Njoftim për klientë

 

ProCredit Banka ju njofton se nga data 01 shkurt 2022, norma e interesit në llogari të kursimit (FlexSave) dhe në depozita me afat do të ndryshoj.

 

  • Çmimorja për klientë privatë, shfleto këtu.
  • Çmimorja për klientë biznesi, shfleto këtu.

 

Për çdo informatë shtesë apo paqartësi ju lutem vizitoni ueb faqen tonë www.procreditbank-kos.com, na kontaktoni në Qendrën tonë të Kontaktit në numrat 049 555 555 dhe 038 555 555 apo na shkruani email në kos.kujdesiperkliente@procredit-group.com.

 

ProCredit Banka ju falënderon dhe ju fton në bashkëpunim të mëtutjeshëm!

 

Me respekt,

ProCredit Bank