Kthehu te lista

Shtëpi banimi dhe Oborr

Prona është e përbërë me sipërfaqe prej 164 m2, e cila ka të ndërtuar një shtëpi me kushte të mira e cila gjendet qytetit të Pejës.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Shtëpi banimi dhe oborr

Të dhënat mbi siperfaqen

164.00 m2

Avantazhet e Pronës

Rr. “Bill Clinton”, Pejë

Çmimi i shitjes

76000 €

Faleminderit për aplikim!