Kthehu te lista

Parcelë vakante për ndërtim

Prona, ka qasje në të gjitha shërbimet publike duke përfshirë: rrymë, ujë dhe kanalizim

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë

Të dhënat mbi siperfaqen

338.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona gjendet në zonë rezidenciale, e rrethuar kryesisht me shtëpi individuale banimi dhe parcela vakante. Trendet e zhvillimit janë kryesisht rezidenciale.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Rruga “Ylber Hoxha”, Gjakovë.

Çmimi i shitjes

29000 €

Faleminderit për aplikim!