Kartelat

ProCredit Bank është banka e parë në Kosovë e cila ka filluar të ofroj kartela të pranuara ndërkombëtarisht.

Të gjitha këto kartela të Bankës ProCredit  ju ofrojnë qasje në të holla 24 orë, 7 ditë në javë, madje edhe në valutat lokale në mbarë botën. Me këto kartela klientët mund të tërheqin dhe deponojnë para në bankomate si dhe të paguajnë dhe bëjnë rezervime online. P

Për klientët privatë, ne ofrojmë: