Klientët e Biznesit

ProCredit Bank është banka e parë në Kosovë, e cila dëshmoi sukses të pamohueshëm në sektorin bankar duke kontribuar njëkohësisht edhe në zhvillimin e ekonomisë së Kosovës. Përvoja shumëvjeçare në këtë sektor e ka bërë ProCredit Bank të specializuar në  ofrimin dhe përmbushjen e nevojave të bizneseve shumë të vogla, të vogla dhe të mesme.

Këshilltarët e dedikuar të biznesit do të jenë çdoherë pranë jush për t’ju mbështetur në realizimin e planeve tuaja biznesore me përgjegjësi të plotë financiare.

Ne dëshirojmë që biznesi juaj të jetë i suksesshëm.

Qëllimi ynë është i thjeshtë: t’ju mundësojmë që biznesi juaj të zhvillohet me sukses, të krijojmë një bashkëpunim afatgjatë, si dhe të përfitoni shërbime të shpejta dhe shumë cilësore nga ne.

Të qenët klient i bankës sonë ju mundëson të përfitoni nga:

  • Një gamë e gjerë shërbimesh që plotësojnë nevojat e biznesit tuaj
  • Këshilltarë biznesi të specializuar, të cilët analizojnë dhe kuptojnë biznesin tuaj si dhe ju ndihmojnë të përfitoni nga shërbimet tona
  • Sektorët e kredive që ju ofrojnë trajtim individual dhe janë të disenjuar veçanërisht për ju
  • Qasje e lehtë në informatat e llogarisë, duke ju mundësuar të menaxhoni të hollat tuaja në baza ditore
  • Njohuri dhe këshillime të shumta për huadhënie, prej nga ju ofrojmë zgjedhje fleksibile