Njoftim

Prishtinë, 01 shkurt 2013 - ProCredit Bank ju njofton se ka bërë identifikimin e të gjithë klientëve të cilët gjatë periudhës 15 dhjetor 2012 deri më 31 janar 2013 kanë paguar me kartelën e tyre dhe janë kualifikuar për të qenë fitues të shërbimeve të ofruara nga ProCredit Bank në fushatën “Blej me kartelë, merr dhuratë”

Prishtinë, 01 shkurt 2013 - ProCredit Bank ju njofton se ka bërë identifikimin e të gjithë klientëve të cilët gjatë periudhës 15 dhjetor 2012 deri më 31 janar 2013 kanë paguar me kartelën e tyre dhe janë kualifikuar për të qenë fitues të shërbimeve të ofruara nga ProCredit Bank në fushatën “Blej me kartelë, merr dhuratë”, si:

  • e-Banking
  • SMS Njoftimi
  • Kodi Identifikues i Klientit
  • Mirëmbajtje falas e llogarisë
  • Lëshimi i kartelës së kreditit

Klientët të cilët janë kualifikuar gjatë kësaj fushate do të kontaktohen nga ne përmes telefonit gjatë muajit shkurt 2013 ku do të njoftohen për shërbimin e fituar.

Faleminderit që ishit pjesë e fushatës “Blej me kartelë, merr dhuratë”.
ProCredit Bank