Njoftim

ProCredit Bank njofton të gjithë klientët se nga data 20 mars, 2013 norma e interesit në llogaritë e kursimeve ,llogaritë ProKid, planin e kursimeve si dhe llogaritë me afat do të pësojë ndryshime.

ProCredit Bank njofton të gjithë klientët se nga data 20 mars, 2013 norma e interesit në llogaritë e kursimeve ,llogaritë ProKid, planin e kursimeve si dhe llogaritë me afat do të pësojë ndryshime.

Norma e vjetër e interesit do të jetë e aplikueshme deri më  19 mars, 2013. Për më shumë informata, ftohen të gjithë klientët e ProCredit Bankës  të drejtohen në degët tona ose të thërrasin në qendrën e thirrjeve në numrat e telefonit 038 555 555 si dhe 049 555 555.

ProCredit Bank ju falënderon për mirëkuptim dhe ju fton në bashkëpunim të mëtutjeshëm.