Njoftim

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se nga data 10 prill, 2017 pika e shërbimit në Gjakovë në rr. Yll Morina do të rilokohet në rr. Nëna Terezë nr.328, Gjakovë.

Banka ProCredit ju falënderon për mirëkuptim dhe ju fton për bashkëpunim të mëtutjeshëm!

Me respekt,
Banka ProCredit