Ofertë speciale për blerje të shtëpisë ose banesës

Banka ProCredit ka lansuar ofertën më të re për blerje shtëpisë apo banesës me kushte të volitshme si dhe norma variabile të interesit e cila vlen për kredi mbi 50,000 Euro.

Kjo ofertë speciale i dedikohet klientëve privatë të cilët realizojnë të hyra të rregullta mujore përmes bankave, duke ju ofruar kushte shumë të volitshme si më poshtë:

  • Normë nominale vjetore të interesit duke filluar nga 3.95%, ose normë efektive vjetore të interesit duke filluar aktualisht nga 4.10%.
  • Kohëzgjatje deri në 15 vite
  • Proces i shpejtë i aprovimit
  • Këshilltarë të specializuar për gjetur zgjidhjen më të mirë për nevojat tuaja së bashku me ju

 

 

I/e interesuar për ofertën?
Apliko online këtu, vizito ndonjërën nga degët tona ose na telefono në Qendrën tonë të Kontaktit në 038/555-555 si dhe 049/555-555.

Oferta vlen deri më 31 dhjetor 2017.