ProCredit me shërbime të avancuara edhe për bashkatdhetarë

Për ju bashkatdhetarë, banka ProCredit ju ofron shërbime profesionale dhe të avancuara të cilat ju mundësojnë të keni bankën me vete kudo që jetoni.

Me ProCredit ju ofrohen:

  • Shërbime moderne dhe të thjeshta – të gjitha në një
  • Kursime të sigurta dhe partneritet afatgjatë
  • Profesionalizëm të një banke Gjermane
  • Këshilltar personal.

 

Apliko online këtu për të hapur llogari në ProCredit,
Apo telefononi në numrin e dedikuar për Diasporën +386 (0) 49 555- 855 ( e hënë - premte nga 08:00 – 20:00)

Mundësi të shumta me bankën ProCredit:

  • Banka e parë Gjermane në Evropën Lindore që prezanton ofertë të re për bankim digjital
  • Bankim i përshtatshëm dhe i sigurt brenda grupit ProCredit dhe lidhje direkte me Evropën
  • Shërbime të avancuara bankare të cilat kursejnë kohë, para, dhe zhvillojnë marrëdhënie kuptimplota me këshilltarët tanë për klientë
  • Debit kartelë e cila ju ofron mundësi të bëni blerje në POS terminalet kudo në botë por gjithashtu mund të kryeni blerje online si dhe rezervime online të pushimeve tuaja
  • Shërbimin e-Banking për të realizuar transferta si dhe njoftime me SMS për çdo lëvizje në llogari, kështu të menaxhoni bilancin tuaj më lehtë.

Ndjehu si në shtëpi me shërbime bankare!