ProCredit me shërbime të avancuara edhe për bashkatdhetarë

Për ju bashkatdhetarë, banka ProCredit ju ofron shërbime profesionale dhe të avancuara të cilat ju mundësojnë të keni bankën me vete kudo që jetoni.

Me ProCredit ju ofrohen:

  • Shërbime moderne dhe të thjeshta – fleksibilitet 24/7
  • Kursime të sigurta dhe partneritet afatgjatë
  • Këshilltar personal

 

 

 

Apliko online këtu për të hapur llogari në ProCredit,
Apo telefononi në numrin e dedikuar për Diasporën +383 (0) 49 555- 855 ( e hënë - premte nga 08:00 – 18:00)

Llogaria jonë rrjedhëse ju mundëson qasje në çdo kohë në të gjitha shërbimet që keni nevojë:

  • Transferet e parave, pagesat e faturave, urdhërpagesat periodike, kartelë e debitit pa kontakt, SMS njoftimi për të gjitha transaksionet, tërheqje dhe deponime të parave në bankomate
  • Llogari të kursimeve FlexSave me fleksibilitet maksimal
  • Depozita me afat që mundësojnë planifikim afatgjatë

Me ne mund të bëni bankim kurdo dhe kudo që dëshironi.