Llogaria e Depozitave me Afat

Nëse keni një shumë të caktuar të parave dhe e dini që nuk do t'ju duhen për një periudhë të caktuar kohore, atëherë llogaria e depozitave me afat është shërbimi më i përshtatshëm për ju, sepse ju ofron siguri, si dhe në të njëjtën kohë fitoni interes. Varësisht nga valuta, ne ofrojmë llogari me afatizim kohor me interes mbi 12 muaj deri në 5 vjet në valutat EUR dhe USD.