• Ballina
  • Ndihmë për materialet PDF

Ndihmë për materialet PDF

Ndihmë për materialet PDF

PDF është shkurtimi i formatit "Portable Document Format". Është një format ndërkombëtar, i cili tregon serinë e plotë të shkronjave, imazhet, grafikët dhe pamjes së një dokumenti, pavarësisht nga zbatimi dhe platforma që është përdorur për ta krijuar. 

Bën të mundur që një dokument i parë në ekranin e kompjuterit të duket po njësoj kur printohet. Po të shkarkosh një dokument në këtë mënyrë kursen kohë, para dhe burime sepse nuk ndodh asnjë vonesë ndërsa pret që të dërgojnë dokumentin. Gjithashtu, nuk do ju duhet të printojnë sasi të mëdha dokumentash.