Pako bankare

Pako Bankare – është mundësi e mirë e zgjedhjes së disa nga shërbimet tona në paketë ku secila nga to përmban sherbime që do të plotësojë nevojat financiare të klientëve dhe do t’ju sjellë përfitime shtesë.

Ofrojmë tri paketa të ndryshme:

  • Pako Bazike
  • Pako Standarde
  • Pako e Avancuar