Qendra e kontaktit

Në numrin tonë 038/555 555 si dhe 049/555 555, në anën tjetër të telefonit ju pret ekipi i qendrës sonë të kontaktit, i cili është i trajnuar profesionalisht dhe do të jetë në dispozicionin tuaj.  Ne do të kemi kënaqësinë të ju përgjigjemi thirrjeve tuaj duke iu dhënë informata në lidhje me bankën dhe shërbimet tona.

Disa nga shërbimet tona bankare ofrohen duke telefonuar në qendrën e kontaktit përgjatë orarit të punës së qendrës së kontaktit, me koston standarde të operatorëve telefonik.

Qendra jonë e kontaktit operon sipas orareve të mëposhtme:

  • E Hënë - e premte: 08:00-18:00
  • E shtune: 09:00-15:00

Ndërsa, 24/7 ju mund të na telefononi për raportim të problemeve me kartela.

Gjithashtu, ne ofrojmë edhe shërbimin “Kodi identifikues i klientit” përmes të cilit ne i mundësojmë klientëve të qasen në disa informata dhe shërbime përmes kodit të sigurisë apo kodit identifikues.  Për më shumë, kliko kodi identifikues i klientit.
Gjithashtu, përveç qendrës tonë të kontaktit ne kemi krijuar përgjigje në disa nga pyetjet tuaja ku ju mund ti gjeni në faqen tonë të internetit, kliko pyetje dhe përgjigje të shpeshta.

Informata tjera të rëndësishme për klientët e ProCredit:
• Për të gjitha shërbime bankare, kliko këtu.
• Adresat e filialeve/degëve tona, kliko këtu.