Ndryshimi i kushteve dhe rregullave të pëgjithshme për klientë

6/3/2020

ProCredit Bank SH.A. njofton të gjithë klientët se ka përditësuar kushtet dhe rregullat e pergjithshme për klientët privatë dhe klientë biznesi. 

Kushtet dhe rregullat e përgjithshme do të jenë efektive nga data 06 korrik, 2020;

Për çdo paqartësi, ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit + 383 49/555-555 ose na shkruani në adresën elektronike:  kos.customerservice@procredit-group.com.

Faleminderit për mirëkuptim,
ProCredit Bank