ProCredit Bank, generalni sponzor Sunny Hill Festivala

7/8/2024

Da li ste spremni da proslavite živahni duh svoje zajednice? Najveći festival u regionu, Sunny Hill Festival je samo mesec dana daleko, a ProCredit Banka je njegova najveća podrška!

Drugu godinu zaredom, sa najvećim ponosom i entuzijazmom, ProCredit Banka podržava Festival Sunny Hill, kao generalni sponzor. Kao velika zabava na kojoj će nastupati svetski poznati umetnici iz muzičke industrije, ovaj Festival predstavlja kamen temeljac na kome svet poznaje kosovsku magiju, čija tajna stvara svetske zvezde poput Dua Lipe.

Osim što neumorno podržava festival, klijenti ProCredit Banke mogu da kupe karte onlajn i da vrše plaćanja unutar Festivala, samo karticom! A da ne biste propustili nijedan trenutak zabave, vlasnici ProCredit kartica mogu da preuzmu mobilnu aplikaciju Sunny Hill i unapred je popune kako bi je koristili onoliko koliko žele kada stignu na Festival!

A za vas koji niste klijent – samo vas prijava deli od ovih pogodnosti!

Zabavljaj se u Chill Zone ProCredit banke

Tokom dana Festivala očekuju vas obilje zanimljivih aktivnosti i interaktivnih igara organizovanih od ProCredit banke. Namenski prostor Chill Zone biće u hladu šarenog šatora, koji obećava nezaboravno iskustvo uz raznovrsne aktivnosti, ne brinući o nepodnošljivim temperaturama.

Prvo vas čeka foto kutak! Opremljen foto kabinom dizajniranom samo za vas, možete uhvatiti neke od najlepših trenutaka sa prijateljima ili porodicom, kao večne uspomene koje ćete poneti sa sobom.

A ako niste foto osoba, ne brinite! Banka je za vas isplanirala razne igrice koje vas neće ostaviti praznih ruku!

Pokloni (Giveaways) – osvajajte uz ProCredit

U košarkaškom prostoru imate priliku da pokažete svoje veštine sa loptom! Zabeležite što više poena tokom 18:00-19:00 časova i osvojite iPhone 14 koji će se svaki dan davati osobi koja zabeleži najviše poena. Možete igrati i u drugim terminima ali ćete biti uključeni samo u izvlačenje za glavnu nagradu.

Pored toga, kutak za šminkanje vam daje priliku da umetnički odrazite atmosferu Festivala punu života, kao i da učestvujete u velikom izvlačenju za osvajanje putovanja za dvoje!
 

Za zemlju, za mlade

 

Neosporna podrška ProCredit banke Sunny Hill Festivalu seže izvan finansijskih usluga. Okupljajući posetioce iz celog sveta i stvarajući pozitivnu percepciju kosovskog gostoprimstva, ProCredit Banka je ponosna što je još jednom deo ovakvog događaja koji je pokazao da igra odlučujuću ulogu u ekonomskom, turističkom i umetničkom osnaživanju zemlje.

Lako za vas – u Sunny Hill!