Vaša poslovna kreditna kartica – ekskluzivne pogodnosti!

10/9/2024

ProCredit Banka nastavlja da približava kosovska preduzeća svetu! Vaša poslovna kreditna kartica u ProCredit-u vam sada nudi Mastercard premium program putovanja, redefinišući udobnost vaših poslovnih putovanja!

Za one od vas koji su svoje poslovanje opremili kreditnom karticom u ProCredit banci, doneli ste veoma ispravnu odluku! Pored svih fantastičnih mogućnosti usluga i međunarodnih transakcija, od sada vam vaša kreditna kartica nudi i veoma ekskluzivne pogodnosti.

S posebnim pristupom čekaonicama na aerodromima, pristupom internetu svuda i zaobilazeći čekanje, ProCredit banka vam omogućava niz ekskluzivnih pogodnosti koje, osim što pružaju maksimalnu udobnost na vašim putovanjima, takođe pomažu vašem preduzeću da se proširi i lakše posluje na međunarodnim tržištima.

 

Još uvek nemate poslovnu kreditnu karticu?

 

Prijavite se ovde

Da biste saznali koje su tačno prednosti, pročitajte u nastavku:

 

- Besplatan pristup preko 1.200 LoungeKey-ova širom sveta

Program LoungeKey Mastercard® čini vaše iskustvo putovanja lepšim i lakšim. Kroz ovaj program možete besplatno uživati u udobnosti preko 1.200 poslovnih čekaonica!

 

Šta dobijate?

Kao vlasnik vaše ProCredit poslovne kreditne kartice, imate 10 besplatnih poseta godišnje u bilo kojoj aerodromskoj čekaonici LoungeKey na svetu. Stoga, čak i ako dođe do promena ruta ili dugog čekanja između letova, imate priliku da koristite ovaj pristup da se odmorite ili čak uspostavite nove poslovne veze u prostoru gde posao cveta.

 

Kako funkcioniše?

Proces je veoma jednostavan, samo pokažite svoju Mastercard kreditnu karticu zajedno sa avionskom kartom i uđite!

Alternativno, možete da kreirate nalog na www.loungekey.com/kosovo ili da preuzmete mobilnu aplikaciju LoungeKey i tamo možete videti koliko besplatnih pristupa imate na raspolaganju, svoj određeni pristupni broj, koje su čekaonice slobodne, koje usluge možete da koristite , QR kod za pristup čekaonici (kao alternativa platnoj kartici) i mnoge druge informacije.

 

-Fast Track pristup na preko 80 aerodroma

Zahvaljujući vašoj ProCredit bank Mastercard® ksrtici, više ne morate da čekate u redu na više od 80 aerodroma širom sveta! To je zato što vam ova kartica omogućava pristup Mastercard® AirportSecurity FastTrack usluzi od Dragon Pass-a, omogućavajući vam da preskočite red. Fantastično, zar ne?

 

Šta dobijate?

Ubrzavanje procesa bezbednosne provere na aerodromu – Ova usluga vam daje preferencijalni pristup namenskoj traci koja vas vodi pravo do tačke bezbednosne kontrole prtljaga, štedeći vam dragoceno vreme! Cena usluge može biti od 4 do 17 evra.

 

Prevoz od/do aerodroma – Kao držalac ProCredit poslovne kreditne kartice, možete rezervisati luksuzna vozila sa profesionalnim vozačima za prevoz sa i do 80 aerodroma uključenih u ovu uslugu, koji će biti naplaćen sa iste kartice

 

Popusti u aerodromskim restoranima – Između ostalog, možete iskoristiti i ekskluzivne ponude u restoranima na aerodromima širom sveta, putem svog QR koda nakon što odaberete ponudu na MTE aplikaciji/internet stranici.

 

Kako funkcioniše?

 

Uživajte u svakom budućem putovanju sa ProCredit bankom i Mastercard karticom, jednostavnim preuzimanjem MTE aplikacije i registracijom na aplikaciji ili na internet stranici sa svojom kreditnom karticom.

Samo se uverite da se pre nego što putujete, prijavite na MTE aplikaciju/internet stranicu i izaberete aerodrom, broj putnika i vremenski raspored za Fast Track. Zatim samo izaberite cenu, potvrdite i dobićete Fast Track kod koji morate da pokažete u zoni Fast Track. Sada više nema čekanja!

 

-Besplatan pristup internetu uz FlexiRoam

Više ne morate da brinete o romingu podataka u inostranstvu, jer ćete imati nesmetanu komunikaciju sa Mastercard® Global Data Roaming, uslugom koju pruža FlexiRoam. Mastercard® i FlexiRoam vam daju lak pristup podacima u romingu, uz trenutnu povezanost gde god da putujete!

 

Šta dobijate?

• Besplatan plan za prenos podataka u romingu, 1 GB za 5 dana

• 15% popusta na druge FlexiRoam planove

• Dostupan na više od 200 destinacija kroz pristup preko 580 telefonskih operatera

 

Od sada, uz Mastercard® Global Data Roaming bi FlexiRoam program, svako putovanje će biti brzo i fleksibilno.

 

Kako funkcioniše?

Registrujte svoju kreditnu karticu® na https://europe.flexiroam.com/, dobijte svoj besplatni plan rominga podataka i ostanite onlajn gde god da putujete!

 

Preuzmite aplikaciju FlexiRoam besplatno preko Google Play-a i App Store-a. Tako jednostavno, bez komplikacija!

 

Putovanje nikada nije bilo lakše!