Google Pay™ sada i na Kosovu!

6/25/2024

Nova era digitalnog plaćanja je počela, a vi kao klijent ProCredit banke imate karte za prva sedišta! Beskontaktna plaćanja u prodavnicama, na mreži i u aplikaciji koja nudi Google Pay sada su dodana vašem širokom rasponu finansijskih opcija u ProCreditu.

Upoznajte Google Pay
ProCredit Bank je izbila na vrh kao prvi provajder Google Pay-a na Kosovu. Vi ćete, zajedno sa svim klijentima banke, među prvima imati funkcionalan pristup ovoj novoj tehnologiji plaćanja, koristeći prednost konverzije ProCredit bankovnih kartica u digitalne kartice.

Od 25. juna možete dodati svoju MasterCard na Google Wallet™ i kupovati ili plaćati bilo na mreži ili u trgovinama samo jednim klikom na svom telefonu ili pametnom satu, gde god se prihvataju beskonta ktna plaćanja!

Prednosti Google Paya


Lansiranje Google Pay-a ima niz prednosti za klijente i preduzeća na Kosovu:

Jednostavnost POS plaćanja: Uz Google Pay, možete izvršiti plaćanja u prodavnicama trenutno, samo držanjem vašeg pametnog telefona Androida ili vašeg pametnog sata u blizini POS terminala, gde god se prihvataju beskontaktna plaćanja pomoću tehnologije bliskog polja (NFC). Ovo u potpunosti smanjuje potrebu za fizičkim karticama ili gotovinom, eliminišući gnjavažu i gužve tokom fizičkih plaćanja.

Visoka sigurnost: Transakcije putem Google Paya zaštićene su naprednom tehnologijom šifriranja koju je razvio sam Google, garantirajući visok nivo zaštite vaših ličnih i finansijskih podataka.

Brzina online plaćanja: Kada se vaša kartica doda u Google Wallet, lako je plaćati na mreži. Jednostavno odaberite opciju 'Plati putem Google-a' ili odaberite Google Pay kao način plaćanja. U roku od jednog minuta, proces je završen!

Budućnost digitalnih plaćanja u ProCreditu
Na putu ka modernizaciji bankarskih usluga na Kosovu, takvo partnerstvo sa tehnološkim divovima kao što je Google šalje ProCredit banku korak bliže ispunjenju svoje dugoročne misije u potpunoj digitalizaciji njenih usluga i omogućavanju bankarskog iskustva za svoje klijente.

Privremeni glavni izvršni direktor ProCredit Banke na Kosovu, g. Visar Pacarada, izjavio je: "Naša misija je oduvek bila pružanje što jednostavnijih i prijateljskih bankarskih usluga našim klijentima. Integracija tako modernog sistema plaćanja kao što je Google Pay ne samo da nas približava ovoj misiji, već i naglašava našu predanost ostati na čelu bankarske tehnologije.”

Još lakše za vas uz Google Pay!