Kthehu te lista

Tokë Ndërtimore

Toka ka sipërfaqe totale prej 3,198 m², prona është e përshtatshme për parcele e cila është në udhëkryq mes qytezes se Vitisë dhe fashtit Vërban.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë

Të dhënat mbi siperfaqen

31982.00 m2

Avantazhet e Pronës

Toka ka sipërfaqe totale prej 3,198 m², prona është e përshtatshme për parcele e cila është në udhëkryq mes qytezes se Vitisë dhe fashtit Vërban.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Toka mund të përdoret për ndërtim të shtëpis apo biznes që nderlidhet me bujqësi si fermë pulash apo lopëve si dhe depo për material ndertimorë.

Çmimi i shitjes

28000 €

Faleminderit për aplikim!