Siguria

Siguria e Informacionit

Për Bankën ProCredit, kontrollimi dhe shmangia e sulmeve kibernetike është një nga prioritetet kryesore. Duke investuar në teknologjinë më të fundit dhe duke bërë kontrolle të rregullta teknike, ne sigurojmë mbrojtjen dhe sigurinë e informacionit bankar online të klientëve. Përveç kësaj, ne u japim klientëve tanë informata dhe këshilla të hollësishme se si të qëndrojnë të sigurtë gjatë bankimit online që të parandalojmë rënien e tyre viktimë të mashtrimeve.

card-img

Si ju mbron Banka ProCredit?

Lexo më shumë
card-img

Masat që mund të merrni për t'u mbrojtur

Lexo më shumë
card-img

Raportimi i mashtrimit

049/555-555

Lexo më shumë