Kthehu te lista

Depo - në ndertim

Prona është me sipërfaqe prej 5,149 m2 ku 240 m2 janë depo e cila është në ndërtim dhe gjendet në fshatin Komoran komuna e Drenasit. Pjesa tjetër tokë vakante e cila mund të përdoret për ndërtim.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Depo

Të dhënat mbi siperfaqen

5149.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona është me sipërfaqe prej 5,149 m2 ku 240 m2 janë depo e cila është në ndërtim dhe gjendet në fshatin Komoran komuna e Drenasit. Pjesa tjetër tokë vakante e cila mund të përdoret për ndërtim.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Depo është e përshtatshme për biznes, në dalje të fshatit, mirëpo në fazë ndertuese dhe nuk është ende gati.

Çmimi i shitjes

130000 €

Faleminderit për aplikim!