Kthehu te lista

Tokë vakande për ndërtim

Toka ndertimore e cila është hipotekuar dhe gjendete të gatshme për ndertim.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Shtëpi banimi dhe oborr

Të dhënat mbi siperfaqen

314.00 m2

Avantazhet e Pronës

Toka ndertimore e cila është hipotekuar dhe gjendete të gatshme për ndertim.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona gjendet në lokacion mjaft atraktiv dhe afër qendrës së qytetit.

Çmimi i shitjes

41000 €

Faleminderit për aplikim!