Kthehu te lista

Shtëpi banimi dhe Oborr

Prona përbëhet nga një parcelë me sipërfaqe totale prej 219m² (131m2 shtëpi dhe 88m2 Oborr) dhe një shtëpi banimi me sipërfaqe totale rreth 220m².

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Shtëpi banimi dhe pomp benzine

Të dhënat mbi siperfaqen

219.00 m2

Avantazhet e Pronës

Shtëpia gjendet në zonën urbane të qytetit, trendi i zhvillimit në zonë është destinimi rezidencial – shtëpi banimi, komplekse banesore dhe lokale afariste.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Rr. “Bajram Curri”, nr.7, Gjakovë

Çmimi i shitjes

77000 €

Faleminderit për aplikim!