Kthehu te lista

Tokë Bujqësore

Prona gjendet skaj rrugës kryesore Prizren-Prevallë, fshati Reçan, zona kadastrale Reçan, Komuna Prizren. Kjo pronë gjendet rreth 6.8km në jug-lindje të qendrës së qytetit të Prizrenit.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë

Të dhënat mbi siperfaqen

2273.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona posedon të gjithë infrastrukturën, nuk ekziston ndonjë pengesë në shërbime dhe infrastrukturë. Nuk ka plan rregullues për këtë zonë. Trendi i zhvillimit në këtë zonë është me destinimi komercial – restaurante dhe hoteleri dhe poashtu villa malore.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Rr. Prizren-Prevallë, fshati Reçan - Prizren

Çmimi i shitjes

46000 €

Faleminderit për aplikim!