Kthehu te lista

Shtëpi banimi dhe tokë vakande

Toka ka sipërfaqe totale prej 2,271 m², prona është e përshtatshme për parcele ndërtimore e cila është në fshat

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Shtëpi banimi dhe tokë ndertimore

Të dhënat mbi siperfaqen

2271.00 m2

Avantazhet e Pronës

Toka ka sipërfaqe totale prej 2,271 m², prona është e përshtatshme për parcele ndërtimore e cila është në fshat

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Prona gjendet në lokacion mjaft atraktiv dhe afër qendrës së qytetit.

Çmimi i shitjes

55000 €

Faleminderit për aplikim!