Kthehu te lista

Shtëpi banimi dhe Oborr

Prona përbëhet nga dy parcela me sipërfaqe totale prej 967m² dhe tri shtëpi banimi: shtëpia 1 (100m²), shtëpia 2 (120m²) dhe shtëpia 3 (120m²).

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë

Të dhënat mbi siperfaqen

967.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona posedon të gjithë infrastrukturën nuk ekziston ndonjë pengesë në shërbime dhe infrastrukturë. Nuk ka plan rregullues për këtë zonë. Trendi i zhvillimit në këtë zonë është me destinim rezidencial - shtëpi banimi

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

fshatin Korishë,  Komuna Prizren

Çmimi i shitjes

68000 €

Faleminderit për aplikim!