Kthehu te lista

Tokë Bujqësore

Prona aktualisht është vakante dhe nuk shfrytëzohet për ndonjë destinim, por se potenciali i saj është të shfrytëzohet si tokë ndërtimore pasiqë gjendet afër rrugës magjistrale “Prizren-Suharekë”. Shumica e pronave skaj rrugës kryesore përdoren për destinim komercial

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë

Të dhënat mbi siperfaqen

9016.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona ka formë pjesërisht të rregullt dhe është e rrafshët. Prona nuk ka qasje direkte në rrugë kadastrale dhe sipas gjendjes faktike qasjen e realizon përmes parcelave fqinje.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

fshatin Korishë,  Komuna Prizren

Çmimi i shitjes

180000 €

Faleminderit për aplikim!