Kthehu te lista

Tokë Bujqësore

Prona aktualisht shfrytëzohet për qëllime bujqësore dhe se potenciali i saj i vetëm është shfrytëzimi si tokë bujqësor bazuar në zhvillimet në zonë.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë

Të dhënat mbi siperfaqen

3606.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona gjendet në fshatin Lutogllavë, rruga që çon drejt fshatit Caparc. Prona ka formë të rregullt dhe është e rrafshët. Nuk ka qasje direkte në rrugë kadastrale, qasjen e realizon përmes parcelave fqinje.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

fshatin Lutogllavë - Ptrizren

Çmimi i shitjes

21000 €

Faleminderit për aplikim!