Kthehu te lista

Shtëpi banimi dhe Oborr

Prona përbëhet nga një parcelë me sipërfaqe totale prej 3,107m² dhe tri shtëpi banimi. Shtëpia 1 (180m²), Shtëpia 2 (220m²), Shtëpia 3 (180m²) dhe një garazhë-depo (60m²).

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Shtëpi banimi dhe tokë ndërtimore

Të dhënat mbi siperfaqen

3107.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona posedon të gjithë infrastrukturën. Nuk ka plan rregullues për këtë zonë. Trendi i zhvillimit në zonë është destinimi rezidencial – shtëpi banimi dhe toka bujqësore

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Rruga “Ibrahim Ramusa”, nr.11, 17, 21, fshati Balaj, Nerodime e Epërme, Ferizaj

Çmimi i shitjes

185000 €

Faleminderit për aplikim!