Kthehu te lista

Shtëpi banimi dhe Oborr

Prona, përbëhet nga një parcelë me sipërfaqe totale prej 1,739m² dhe tri shtëpi banimi. Shtëpia 1 (250m²), Shtëpia 2 (95m²), Shtëpia 3 (55m²) dhe një garazhë-depo (60m²).

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Shtëpi banimi dhe oborr

Të dhënat mbi siperfaqen

1739.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona posedon të gjithë infrastrukturën, ekziston ndonjë pengesë në shërbime dhe infrastrukturë. Nuk ka plan rregullues për këtë zonë. Trendi i zhvillimit në zonë është destinimi rezidencial – shtëpi banimi dhe toka bujqësore

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

RR. “Isak Dragobuzhda” - në fshatin Pozharan, Viti

Çmimi i shitjes

96000 €

Faleminderit për aplikim!