Kthehu te lista

Parcelë vakante për ndërtim

Prona aktualisht është vakante dhe nuk shfrytëzohet për ndonjë destinim, por se potenciali i saj është të shfrytëzohet si tokë ndërtimore pasiqë gjendet afër rrugës dhe shtepive te fshatit.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Parcelë

Të dhënat mbi siperfaqen

1751.00 m2

Avantazhet e Pronës

Eshte ne zonë rurale dhe tokë ndërtimore dhe kullose e klasës 4.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

RR. “Isak Dragobuzhda” - në fshatin Pozharan, Viti

Çmimi i shitjes

25000 €

Faleminderit për aplikim!