Kthehu te lista

Fermë – në ndërtim

Prona përbëhet nga një parcelë me sipërfaqe totale prej 7,147m² dhe një ndërtesë – fermë me sipërfaqe totale rreth 400m². Ka qasje në rrugën e fshatit “Vëllezërit Domaneku”. Parcela ka formë të parregullt – me dimensione afërsisht 15-24m x 400m, front ballor në rrugë rreth 24m.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë

Të dhënat mbi siperfaqen

7147.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona gjendet 1 km larg magjistrales Lipjan-Shtime, fshati Topliçan, zona kadastrale Topliçan, Komuna Lipjan. Prona posedon të gjithë infrastrukturën dhe nuk jam në dijeni se ekziston ndonjë pengesë në shërbime dhe infrastrukturë.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

magjistrale Lipjan-Shtime, fshati Topliçan

Çmimi i shitjes

90000 €

Faleminderit për aplikim!