Kthehu te lista

Parcelë vakante për ndërtim

Prona gjendet në rrugën “Mejdi Dalloshi”, zona kadastrale Kaçanik.

Kjo pronë gjendet rreth 100m larg qendrës së qytetit të Kaçanikut.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Parcelë

Të dhënat mbi siperfaqen

40.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona ka lokacion të mirë brenda qytetit të Kaçanikut, pasi në afërsi gjendet qendra e qytetit në distancë prej rreth 100m dhe gjitha institucionet më më rendësi të qytetit.

Çmimi i shitjes

10000 €

Faleminderit për aplikim!