Kthehu te lista

Shtëpi banimi dhe Oborr

Prona ka dy parcela me sipërfaqe totale prej 1,546m² dhe dy shtëpi banimi. Shtëpia 1 ka etazhitet P+0 dhe sipërfaqe 110m² kurse shtëpia 2 ka etazhitet P+0 dhe sipërfaqe 107m².

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Shtëpi banimi dhe oborr

Të dhënat mbi siperfaqen

1546.00 m2

Avantazhet e Pronës

Shtëpia 1 është e ndërtuar me strukturë betonarmeje me tulla. Ka kulm të pjerrët me tjegulla. Ka dritare me korniza të drurit. Shtëpia 2 është e ndërtuar me strukturë betonarmeje me tulla.

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Fshati Bivolak, Rruga “Shukri Saraqi”, Vushtrri

Çmimi i shitjes

36000 €

Faleminderit për aplikim!