Kthehu te lista

Tokë Bujqësore


Prona përbëhet nga katër parcela, me destinim tokë bujqësore dhe me sipërfaqe totale prej 11,669m² apo 1 hektarë e 16.69 ari.

Të dhënat për pronën

Lloji i pronës

Tokë

Të dhënat mbi siperfaqen

11669.00 m2

Avantazhet e Pronës

Prona e kategorizuar si: Tokë bujqësore – Livadh i klasës 3, me numër kadastral: 00110-0 (1734m²), 00111-0 (2426m²), 00156-0 (1110m²), Tokë bujqësore – Arë e klasës 5, me numër kadastral: 00157-0 (6399m²).

Për çfarë mund ta përdorni këtë pronë?

Fshati Bivolak, Vushtrri

Çmimi i shitjes

36000 €

Faleminderit për aplikim!