Si të aplikoni

Apliko për praktikë
  • Zhvillimet e Stafit
  • Zhvillimet dhe trajnimet
  • ProCredit Onboarding Process
  • Praktikë për studentë

Mënyra e vetme për të aplikuar në ProCredit Onboarding Process është përmes ngarkuesit të CV-së i cili gjendet online në faqen tonë të internetit.

Këshilla se si të aplikoni online, i gjeni në videon udhëzuese si më poshtë. 

I/e interesuar për programin tonë?
Klikoni këtu për të aplikuar.