Kredi për shtëpi/banesë

7/8/2020

Ofertë e re për klientë privatë që planifikojnë të blejnë shtëpi/banesë apo patundshmëri me kushte speciale.

Apliko KËTU

  • Kontaktim brenda ditës 
  • Procedurë e shpejtë dhe e thjeshtë

Oferta vlen deri më 31 tetor 2020

Shembuj për orientim:

Kredi për shtëpi/banesë 30,000 Eur 70,000 Eur 200,000 Eur
Periudha e kthimit të kredisë 60 muaj 120 muaj 240 muaj
Norma nominale  4.3% 3.9% 3.7%
Shpenzimet administrative  1.00% 0.70% 0.50%
Norma efektive e interesit 4.86% 4.14% 3.83%