Kurse në bankë gjermane me normë atraktive të interesit

7/8/2019

Për ju bashkatdhetarë,

Banka ProCredit ju ofron shërbime profesionale dhe të avancuara të cilat ju mundësojnë të keni bankën me vete kudo që jetoni.

Përfito:

  • Normë speciale të interesit për kursime
  • Transferta të parave në Kosovë pa pagesë
  • e-Banking për menaxhim të llogarisë online

Për të caktuar takim me këshilltarët tanë ju lutem na telefononi në:

  • Qendrën e Thirrjeve: 038 | 049 555 555 ose
  • Numër të dedikuar për Diasporën: 049 555 855
  • Vizito web faqen e bankës www.procreditbank-kos.com