Njoftim për klientë 

7/30/2021

ProCredit Banka ju njofton se nga data 01 shtator 2021, norma e interesit në llogarinë e kursimit FlexSave do të ndryshoj.
 

  • Çmimorja për klientë privatë, shfleto këtu.
  • Çmimorja për klientë biznesi, shfleto këtu.


Për çdo informatë shtesë apo paqartësi ju lutem na kontaktoni në Qendrën tonë të Kontaktit në numrat 049 555 555 dhe 038 555 555 apo na shkruani email në kos.kujdesiperkliente@procredit-group.com.
 
ProCredit Banka ju falënderon dhe ju fton në bashkëpunim të mëtutjeshëm!
 
Me respekt, 
ProCredit Bank