Paguaj me kartelë dhe hyr në garë për të fituar shpërblime 

11/29/2022

Paguaj me debit kartelë Master të Bankës ProCredit gjatë muajve dhjetor, janar dhe shkurt dhe hyr në lojë për të fituar njërin nga 9 shpërblimet. Çdo muaj nga 3 shpërblime. Kampanja vlen vetëm për klientët privatë!

*Një blerje në Pikat e Shitjes (POS) apo online numërohet automatikisht si një (1) mundësi për të hyrë në lojë. Sa më shpesh që paguani, aq më shumë mundësi keni për të fituar.

Shpërblimet dhe datat për tërheqje të shpërblimeve:

Periudha e kampanjës    

Shpërblimet Data e tërheqjes
1 – 31 dhjetor 2022
  • iPhone 14
  • Apple Watch Series 7
  • Skuter elektrik    
~ 10 janar 2023
1 – 31 janar 2023
  • iPhone 14
  • Apple Watch Series 7
  • Skuter elektrik    
~ 10 shkurt 2023
1 – 28 shkurt 2023
  • iPhone 14
  • Apple Watch Series 7
  • Skuter elektrik    
~ 10 mars 2023

Shpërblimet do të tërhiqen me anë të aplikacionit Easypromos, me metodën e rastësisë dhe do të publikohen në faqen zyrtare të bankës ProCredit në Facebook. Fituesit do të kontaktohen nga zyrtarët e bankës për të pranuar shpërblimin.