ProCredit Bank, kah ta sillsh kryt

10/25/2019

A e dini se?

Me kartelën e bankës ProCredit, pa pagesë shtesë, ju mund të…

  • Tërhiqni dhe depononi në bankomatet e bankës
  • 5 tërheqje në muaj, në bankomatet e bankave tjera në tërë Kosovën
  • Tërheqje parash në markete dhe dyqane, pas pagesës me kartelë
  • Pagesat/blerjet në POS të bankës
  • Pagesat/blerjet me kartela në POS të bankave tjera

                        …ProCredit Bank
                         …ka ta sillsh kryt

  • Kliko listën e bankomatëve të bankës ProCredit
  • Kliko listën e dyqaneve dhe marketeve për tërheqje parash
  • Kliko rrjetin e degëve dhe Zonave 24/7

Pyetjet për të shpeshta për përdorimin e kartelave, kliko këtu.