Shërbimi i ri i tërheqjes së parave KESH nga dyqanet

10/1/2018

Banka ProCredit ka avancuar shërbimet që ofrohen përmes Pikave të Shitjes, tani klientëve ju ofrohet mundësi për tërheqjen e parave të gatshme nga arkat e tregtarëve, pas pagesës me kartelë të debitit për mallin e blerë apo shërbimin e bërë. Ky shërbim ofrohet falas.

Kush mund ta shfrytëzoj shërbimin:

  • Mjafton të keni kartelë të debitit të bankës ProCredit dhe bëni së paku një blerje në pika të shitjes të bankës ProCredit
  • Maksimumi i tërheqjes është deri në 200 Euro brenda ditës

Dyqanet ku mund të tërhiqen para kesh, gjej KËTU
>Meridian Express >Emona >Interex >ETC >Elkos >Gorenje >Abi Center, Abi Store dhe Abi Plus >IP – KOS >Aztech >Green Pharmacy >Kastrati Pharmacy >Liridoni >Buquku >Tropikal dhe >Riga Pharm.