Kartelë krediti për biznes

Shërbimet përmes bankomatit

Kartela e Kreditit për Biznese - MasterCard 

Kartela e re e Kreditit për Biznese vjen si bashkëpunim mes bankës ProCredit dhe MasterCard me mundësi shtesë e cila e bënë udhëtimin tuaj më të këndshme dhe të paharrueshme. 

  • Qasje në mbi  1,200 zonat “LoungeKey”  në të gjithë botën, shiko mënyrën e përdorimit.
  • Qasje falas në internet në mbi 1 milion lokacione në të gjithë botën përmes Boingo Wi-Fi, shiko mënyrën e përdorimit.
  • 24/7 shërbim të klientëve përmes e-mailit, telefonit, chat-it ose rrjeteve sociale.
  • Pagesë për mallra dhe shërbime në çdo POS që pranon kartelën MasterCard 
  • Pagesa në internet, rezervime të hoteleve, vetura me qira etj. 

APLIKO TANI ONLINE 

Kartela e Kreditit MasterCard – për një përvojë të paharrueshme!