Paguaj faturat mujore përmes aplikacionit mobil

5/4/2020

Shfrytëzoni aplikacionin mobil për klientët privatë dhe paguani faturat nga telefoni, kudo që jeni! Aplikacionin mobil mund ta shkarkoni falas në App Store & Play Store. Është shumë i thjeshtë, shpejt, sigurt në përdorim dhe nuk ka kosto shtesë!

Faturat që mund t’i paguani:

Rryma

Uji

Policia

Komuna

Ipko

Vala

Për ta shfrytëzuar këtë aplikacionin mobil fillimisht duhet ta keni e-Banking, shërbim ky i cili është pa pagesë shtesë. Nëse nuk e ke e-Banking, apliko këtu dhe pajisu online.

Ndërsa për ju që e posedoni e-Banking dhe ende nuk e keni aplikacionin mobil, mund ta shkarkoni tani.

Shkarko këtu
 

Video udhëzuese: si të paguani faturën e rrymës?

Përveç faturave komunale, përmes aplikacionit mobil ju mund të realizoni të gjitha transaksionet tjera si dhe të menaxhoni kartelën tuaj apo hapni depozita me afat, shiko shërbimet tjera këtu.

E rëndësishme:

Për qasje në aplikacion duhet të përdoret emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi që klientët posedojnë për kyçje në e-Banking.